Vývoj Photoshopu CS3 finišuje

Vývoj Photoshopu CS3 finišuje

Pro mnoho uživatelů bude výrazným vylepšení nového Photoshopu jeho nativní podpora Intelovských Maců. Zdroje také tvrdí, že nová verze Photoshopu má upravený interface, což znamená zvětšené nároky na hardware počítače, včetně PowerPC.

Interface Photoshopu CS3 má být velmi podobný tomu, který je v Adobe After Effects 7. Znamená to tedy jednoduchou organizaci paletek, jejich přesouvání, minimalizaci, uživatelské nastavení, zmenšení do jedné ikonky a také to, že dvou-sloupcová paleta s nástroje se může převést na jedno-sloupcovou podle přání uživatele atp.

Nechybí ani lepší výkon Live Filtrů, které mají snazší práci. Například některé parametry Gausovského rozostření bude možné měnit dlouho po jeho aplikaci s pomocí jednoho klepnutí myši.

Vylepšila se také práce s okolním světem. Prakticky všechny formáty, které Photoshop importuje byly vylepšeny, včetně importu 3D objektů, na kterých lze měnit textury atp. Byla vylepšena podpora videa, kdy Photoshop umí importovat a ukládat filmovou pásku jako PSD soubor, který Adobe Premiere a After Effects mohou číst. A další příjemné změny.

Chystané změny pro ukládání obrázků pro web jsou stále ještě v realizaci a tudíž nekompletní. Předpokládá se, že přibude podpora Flash animací.

Adobe již dříve cílilo vypuštění nové verze Adobe Creative Suite na druhé čtvrtletí 2007, zdroje tvrdí, že březen nebo duben pro vypuštění nové verze jsou velmi reálné termíny.

Poslat Vývoj Photoshopu CS3 finišuje na facebook Poslat na twitter Poslat na twitter
Publikováno 30.11.2005
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License