Apple aktualizoval Boot Camp s podporou Windows 7

Apple aktualizoval Boot Camp s podporou Windows 7

Apple včera aktualizoval Boot Camp a vypustil nové ovladače a nástroje, které dovolí uživatelům spouštění posledního operačního systému od Microsoftu - Windows 7.

Boot Camp byl aktualizován na verzi 3.1 pro 32-bit a 64-bit verze Windows 7. Aktualizace přidává nativní podporu pro Home Premium, Professional i Ultimate verze Windows 7.

Boot Camp Software Update 3.1 řeší také problémy s trackpadem Apple, vypíná červenou LED diodu označující digitální audio, pokud není používán počítač a podporuje Apple Wireless klávesnici a Apple Magic Mouse. 32-bit verze má 380, 73 MB, 64-bit verze má 274,58 MB. Software vyžaduje Windows XP nebo Windows Vista SP2 před instalací Windows 7.

Pro podporu systému od Microsoftu jsou k dispozici také ovladače specifické pro konkrétní systémy. iMacy z roku 2009 mohou využít iMac Late 2009 Windows 7 Drivers, iMacy a Macy Pro mohou použít Graphics Firmware Update 1.0.

Apple také vypustil Boot Camp Utility for Windows 7 Upgrade, které bezpečně odpojí macovský disk z MS Windows Vista. Nástroj musí být použit před upgradem z Vist na Windows 7.

Poslat Apple aktualizoval Boot Camp s podporou Windows 7 na facebook
Publikováno 30.11.2009
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License