Beta verze iOS 4.3 obsahuje mimo jiné osobní hotspot

Beta verze iOS 4.3 obsahuje mimo jiné osobní hotspot

Apple ve středu vypustil první beta verzi iOS 4.3 pro iPhone, iPad a Apple TV. Ukazuje se, že je v něm podpora pro osobní hotspot (možnost zasdílet internetové připojení přes WiFi, jako v CDMA iPhone telefonu), nová multi-touch gesta, možnost pro aplikace třetích stran použít AirPlay a softwarová volba pro změnu chování hardwarového přepínače iPadu.

Beta verze je k dispozici pouze pro vývojáře v iOS Dev Centru. iOS 4.3 pro iPhone, iPad a iPod touch má číslo 8F5148b.

Podle Macstories.net, iOS 4.3 má nová multi-touch gesta navržená speciálně pro iPad, včetně 4 a 5 prstých gest. Nová gesta pak umožňují uživatelům navrátit se na domovskou stránku, dostat se na seznam úloh a přepínat mezi otevřenými aplikacemi.

Když byl iPad poprvé uveden, obsahoval přepínač, který umožňoval zafixovat orientaci iPadu, s upgradem iOS se chování tlačítka změnilo na ztlumení zvuku.

Stránka umožňující stažení této aktualizace nezmiňuje iPhone 3G nebo druhou generaci iPodu touch. Podporovaná zařízení mají být iPad, iPhone 4, iPhone 3GS, třetí generace iPodu touch a čtvrtá generace iPodu touch.

Zprávy také potvrzují možnost sdílet internetové připojení pomocí WiFi nejen s CDMA iPhone telefonem, ale také s GSM iPhone. Podle těch samých zpráv, Apple plánuje vypustil iOS 4.3 v březnu. Poslední veřejnou verzí iOS pro iPhone, iPad a iPod touch je verze 4.2.1.

Poslat Beta verze iOS 4.3 obsahuje mimo jiné osobní hotspot na facebook
Publikováno 30.11.2010
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License