iPhoto 8.1.1 řeší problém s rozpoznáváním tváří

iPhoto 8.1.1 řeší problém s rozpoznáváním tváří

Včera Apple uvolnil drobnou aktualizaci iPhoto 09. iPhoto 8.1.1 řeší problém s výkonem rozpoznávání tváří a přesností (čím se opravuje chyba zavlečená s aktualizací 8.1), objednáváním knih a podporou iPodu touch.

Pro funkci rozpoznávání tváří v iPhotu, aktualizace řeší problém, který mohl vést k pomalému výkonu při zobrazování nabídnutých tváří, stejně jako problém, kdy některé távří byly špatně rozpoznány. Apple nabízí další extra radu, pro ty, co importovali obrázky pomocí iPhoto 8.1:

Jestliže jste importovali fotografie lidí pomocí iPhoto 8.1, je nutné učinit ještě další kroky po instalaci aktualizace 8.1.1. Vyberte všechny vaše fotografie, se stisknutím tlačítka ctrl si na jednu z označených fotografií klepněte, aby jste získal kontextovou nabídku a vyberte si položku "Detect Missing Faces". To detekuje obličeje v těchto fotografiích a opraví problémy s rozpoznáním obličejů, které se objevilo v iPhoto 8.1. Během procesu detekce se nesmí iPhoto vypínat.

Aktualizace také řeší problém, který způsobuje špatné zobrazení informací panelu pořadí v některých jazycích a opravuje problém který způsobuje špatnou ikonu iPodu touch (2. generace) v seznamu zdrojů.

Apple doporučuje všem uživatelům iPhoto 09 instalovat tuto aktualizaci - nicméně, abychom byli upřímní, asi si ještě budeme muset počkat na softwarovou aktualizaci, kterou Apple nedoporučuje uživatelům na instalaci. Aktualizace je k dispozici přes mechanismus Software Update nebo přes stránky Apple.

Poslat iPhoto 8.1.1 řeší problém s rozpoznáváním tváří na facebook
Publikováno 30.11.2008
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License