Vyřešil Apple konečně problémy 27" iMaců?

Vyřešil Apple konečně problémy 27" iMaců?

Když Apple vypustil 27" iMac, vypadalo to jako sen každého, kdo si chce užít opravdu velkou obrazovku. Bohužel o pár dní později se sen proměnil v noční můru, když vás obrazovka začne zlobit.

Ti kteří si stěžovali, mohli docílit až 15% slevy. Některým se problémy podařilo vyřešit upgradem firmware v únoru. Nicméně problémy zde byly pořád a Apple všechny dosud nevyřešil. To by se snad mělo změnit s aplikováním 27-inch iMac EFI FW Update 1.0 u čtyřjádrových Intel Core i5 a Core i7 iMaců. Aktualizace, kterou Apple vypustil má řešit dvě věci: vysoké využití procesoru při přehrávání audia pomocí sluchátek připojených mini jackem a řeší problém, kdy se nerozsvítí podsvícení displeje po zapnutí počítače.

Současně Apple vydal také 27-inch iMac SMC Firmware Update 1.0 - SMC Firmware je zkratka pro ovládací software System Management ovladače na intelovské platformě. Ten ovládá napájecí funkce počítače, včetně ovládání teploty, napájení, LED pro spánek, baterie, ovládání ventilátorů, podporu Sudden Motion Senzoru, Ambient Light Senzoru (ALS) a startovacího tlačítka. Konkrétně tento firmware má řešit kompatibilitu Target Displej Módu.

Poslat Vyřešil Apple konečně problémy 27" iMaců? na facebook
Publikováno 30.11.2009
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License