Někteří uživatelé 27" iMaců získali 15% slevu

Někteří uživatelé 27" iMaců získali 15% slevu

Někteří uživatelé, kteří trpí problémem blikajícího displeje u 27" iMaca získali 15% slevy z jejich kupní ceny. Tyto zprávy přichází od uživatelů z U:S. i U.K. Podle všeho jim Apple proplácí tuto slevu v hotovosti. Za 2 000 dolarový iMac se tedy sleva pohybuje okolo 300 dolarů.

Podle různých zpráv však musíte několikrát iMac vrátit, aby se vás Apple nějakým způsobem zbavil (možná se to však děje i těm, co kupují iMac poprvé). Jeden z uživatelů měl několik iMaců ze žlutou obrazovkou, pak dostal další s rozbitým Bluetoothem. Vzal 15% a pak jej vrátil.

V pondělí dostali uživatelé druhou potencionální opravu pro problém blikání displeje do žluté barvy. Aktualizace nazvaná "27-inch iMac Display Firmware Update 1.0" předcházela první opravě v prosinci nazvané "27-inch iMac Graphics Firmware Update 1.0"

Před vypuštěním druhé aktualizace se objevovaly spekulace, že Apple dočasně pozastavil výrobu 27" iMaců. Ale Apple později tyto tvrzení popřel a tvrdil že tyto stroje se stále vyrábí a prodávají. Tvrdí, že problémy s dodávkou tohoto typu počítače jsou způsobeny velkou poptávkou, nikoliv hardwarovými nebo produkčními problémy.

Koncem ledna měli noví kupci iMaců 3 týdení čekací dobu. Tento týden se dodávky zlepšily na 2 týdny.

Poslat Někteří uživatelé 27" iMaců získali 15% slevu na facebook
Publikováno 30.11.2009
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License