Apple vypustil upgrade firmwaru pro 27" iMacy

Apple vypustil upgrade firmwaru pro 27" iMacy

Apple včera vypustil druhou aktualizaci firmware, který má řešit blikání obrazovky 27" iMaců. Aktualizace nazvaná 27-inch iMac Display Firmware Update 1.0 je jako 294 KB soubor k dispozici ke stažení u Apple. Podle přiloženého popisu, aktualizace "řeší problémy, které mohou způsobit občasné blikání displeje."

Aktualizace vyžaduje Mac OS X 10.6.2 nebo pozdější a je určena pro všechny 27" modely. Je to více než měsíc po té, co Apple vypustil 27" iMac Graphics Firmware Update 1.0.

Pondělní aktualizace potvrzuje zprávy z minulého týdne, když si několik uživatelů stěžoval na diskuzním fóru Apple, že nová aktualizace, která má řešit problémy s blikáním bude brzo připravena.

V pondělí podle zpráv Apple zastavil výrobu nových iMaců, podle všeho problémy se objevovaly od jeho vypuštění v říjnu. Minulý měsíc se všechny dodávky o 3 týdny opozdili. Současné objednávky mají také 3 týdny zpoždění.

Veřejně Apple prohlásil, že zpozdění nebylo způsobeno hardwarovou chybou. Místo toho Apple tvrdil, že má problémy s velkou poptávkou po tomto stroji, který má být nejlépe prodávajícím se stolním počítačem v americe v říjnu. V prosinci se Apple formálně omlouval za zpoždění dodávek oznámením, že hardware měl obrovský úspěch a jsou zavaleni objednávkami.

Poslat Apple vypustil upgrade firmwaru pro 27" iMacy na facebook
Publikováno 30.11.2009
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License